Awesome Followers

7 October 2013

Gila Malas!

lately semua benda aku jadi malas. like seriously,kau dah kenapa Farah??
nak basuh pinggan pun kekadang nak kena fikir 18 juta kali. padahal benda remeh je.
so kena lah longgok dulu kat sink kumpul kekuatan nak basuh.
dulu aku tak macam ni pun okay. lepas makan WAJIB aku akan basuh secara automatik.
tak pernah nak miss basuh even sudu je pun.

baju...
lagi lah bertimbun dalam bakul kotor. ya Allah,kemain menyampah aku tengok baju-baju tu.
ye lah,rumah awak mana ada mesin basuh lagi.
paling koman pun aku akan rendam je baju tu dulu lepas tu kalau beliau balik,beliau akan offer diri nak basuhkan. bersyukur ada suami yang memahami.
lagipun aku memang tak boleh bau sabun basuh tu. busuk kemain. *alasan!*

paling aku rajin sekarang adalah....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

TENGOK TV!!!!!!

pukul 5 pm - 6 pm : Love Is Going (cerita cina)
pukul 7 pm - 8 pm : Curse of The Royal Harem (cerita cina)
CERITA WAJIB TONTON HARI-HARI!

entah kenapa aku jadi minat cerita bersiri cina ni. cerita melayu memang tak terjengah dek mata la kan. sorry to say lah. mungkin pembawakan. iye kan aje. 

memang orang mengandung ni pemalas ke hape??
hahahahahhahaha!!!!

3 comments:

Mariyam Nabella Ishak said...

org kata kalo pmalas tu dlm tu pompuan..akak dlu cmtu la..ya rabbi,klo wkend tggl sorg2 kt umh,dkt2 hsbnd akk blik keje bu akk bgun..msak jgn cite la..xnk lgsung msk dapur..tp akk xde alah lgsg...mabuk2 sume tarak..sebaliknye hsbnd akk yg kena..kalo akk jemur baju,dia yg muntah dulu..dia kata bau sabun tu busuk..siap bole marah2 akk nape bsuh bju xbubuh softlan..hek eleh jantan tu,gedik sgguh!hahaha..lgi stu mudah sentap ms awl2 preggy..jgn hrp la nk tggi sore skit,mula la sentap je hati ni...hahaha..dia siap xleh bau myk wngi lelaki lg..kt opis smpi muntah2 truk...cm dia lak bunting! g keje hari2 la pki myk wangi akk...akk lak yg stedy medy..hahahahah..last2,kuar ank..ha amik ko..sebijik rupe bapaknye!hehehehe...so xleh nk marah la kan..sbb ms ngndung pn bapak dia yg kna mcm2..sabar je la ye farah..

Mariyam Nabella Ishak said...

org kata kalo pmalas tu dlm tu pompuan..akak dlu cmtu la..ya rabbi,klo wkend tggl sorg2 kt umh,dkt2 hsbnd akk blik keje bu akk bgun..msak jgn cite la..xnk lgsung msk dapur..tp akk xde alah lgsg...mabuk2 sume tarak..sebaliknye hsbnd akk yg kena..kalo akk jemur baju,dia yg muntah dulu..dia kata bau sabun tu busuk..siap bole marah2 akk nape bsuh bju xbubuh softlan..hek eleh jantan tu,gedik sgguh!hahaha..lgi stu mudah sentap ms awl2 preggy..jgn hrp la nk tggi sore skit,mula la sentap je hati ni...hahaha..dia siap xleh bau myk wngi lelaki lg..kt opis smpi muntah2 truk...cm dia lak bunting! g keje hari2 la pki myk wangi akk...akk lak yg stedy medy..hahahahah..last2,kuar ank..ha amik ko..sebijik rupe bapaknye!hehehehe...so xleh nk marah la kan..sbb ms ngndung pn bapak dia yg kna mcm2..sabar je la ye farah..

Farah Kamarudin said...

iye ke kak? fara memang gile malas masuk dapur. alahan pun xde teruk. suami fara yg mcm agak teruk masa memula dulu. ngidam itu ini. sekarang dah ok sikit. fara memang x boleh cium bau wangi. menyampah.